Partnere

Våre partnere er meget viktige og vårt felles mål mot flotte og herlige bryllup binder oss sammen.

Her er noen av våre herlige partnere, de beskrives ikke ikke i prioritert rekkefølge, og de er alle våre venner og unike:

Avanto:

 

Avanto er en strandklubb som ligger i La Cala de Mijas, bare noen få minutters kjøretur fra den norske sjømannskirken i Calahonda. Avanto er et ideelt sted å feire bryllupet ditt, stedet har et hageområde med svømmebasseng hvor seremonier kan holdes, en stor terrasse i første etasje hvor du kan beundre den fantastiske utsikten over Middelhavet og et innvendig rom med store vinduer mot terrassen med fantastisk havutsikt.

 

 

La Cabane at Luna

 

Beach Club La Cabane tilbyr deg muligheten til å feire ditt bryllup på Middelhavets bredder. Nyt eksklusiviteten som tilbys av den mest elegante strandklubben på Costa del Sol. Takket være sin eksepsjonelle beliggenhet, er La Cabane det idylliske stedet for sivile feiringer. Den store uteplassen og den fantastiske panoramautsikten vil gjøre seremonien til et magisk øyeblikk. La Cabane er et ideelt sted for feiringer hele året. Den moderne utformingen av La Cabane kombinerer perfekt med sin spektakulære sjøutsikt. Terrassen med bassengområdet er det perfekte stedet å være vert for en cocktail med utsikt over havet. Strandklubben La Cabane ligger innenfor fasilitetene til Hotel Los monteros 5 * i Marbella