Finca Santa Sofia er et unikt rom midt i naturen,veldig godt forbundet med motorveien med Malaga hovedstad eller med Pablo Ruiz Picasso flyplass og med lett tilgang til både kystområdene og det indre av provinsen med turistinteresse og det ideelle stedet for å holde alle typer arrangementer. I tillegg er tilgjengeligheten av huset for overnatting en merverdi til feiringen.Lokalet leveres komplett med overnatting for bryllupsnatten for opptil 14 voksne.

Dette lokalet er tilgjengelig for eksklusiv bruk bryllup fra søndag til fredag.

Omgivelsene rundt Finca Santa Sofia-bassenget er et fantastisk sted for cocktailer eller velkomstaperitiffer for utendørs bryllup.

Drikkebaren kan plasseres under buene på verandaen til huset eller på plenen som omgir bassenget. Tilgjengeligheten av avslappende møbler å hvile i til tider er en kombinasjon av garantert suksess. Bassengsolariumet er også et perfekt område for å presentere små levende musikk eller danseshow.

Bryllup eller andre arrangementer kan holdes når som helst på året under det praktfulle 380 m2 store beduinteltet. Det er det ideelle komplementet til hager.

Det er mulig å luftkondisjonere den, endre geometrien på sidene, holde den åpen eller lukket, men alltid med utsikt over naturen som omgir den. Belysningen med hundrevis av små pærer er magisk.